Galaxy Note 9 ar putea primi Android Pie mai devreme decât se menționa anterior; Iată ce spune Samsung Turcia

3.230 ori
<b>Galaxy Note 9 ar putea primi Android Pie mai devreme decât se menționa anterior; Iată ce spune Samsung Turcia</b>În aceste zile se vorbește mult pe tema actualizărilor la Android 9.0 Pie pentru smartphone-urile Samsung, asta și după ce modelele S9 și S9+ au început să primească oficial update-ul. Există însă și posesori de alte flagship-uri

În aceste zile se vorbește mult pe tema actualizărilor la Android 9.0 Pie pentru smartphone-urile Samsung, asta și după ce modelele S9 și S9+ au început să primească oficial update-ul. Există însă și posesori de alte flagship-uri Galaxy care vor să afle când sosește noul One UI pe telefoanele lor.

Samsung

 Note 9 este unul dintre acestea și cu toate că anterior aflam că update-ul ar sosi în februarie 2019, iată că acum se întâmplă o schimbare. Cei de la Samsung Turcia indică faptul că startul distribuirii lui Android 9.0 Pie către terminalele Note 9 se va da chiar pe data de 15 ianuarie, așadar cu două săptămâni mai devreme decât se aștepta inițial. 

Există totuși o mențiune aici, aceea că probabil tabelul de mai sus se referă la programul de distribuire Android 9.0 Pie către telefoanele Samsung din Turcia, de aici și diferențele remarcate. În Turcia, Note 8, Galaxy S8 și Galaxy S8+ ar urma să primească Android Pie din 15 februarie, o veste la fel de bună! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×