Samsung Galaxy A50 este așteptat cu baterie de 4000 mAh și cameră de 24 mpx în spate

1.515 ori
<b>Samsung Galaxy A50 este așteptat cu baterie de 4000 mAh și cameră de 24 mpx în spate</b>Anul viitor ne va aduce și noutăți interesante în seria de terminale Galaxy A, acolo unde îl vom regăsi și pe Samsung Galaxy A50 - un telefon despre care aflam anterior faptul că va opta pentru un procesor Exynos 9610 și pentru Android 9.0 Pie

Anul viitor ne va aduce și noutăți interesante în seria de terminale Galaxy A, acolo unde îl vom regăsi și pe Samsung Galaxy A50 - un telefon despre care aflam anterior faptul că va opta pentru un procesor Exynos 9610 și pentru Android 9.0 Pie din fabrică. Acum apar extra detalii și descoperim cât de mare va fi bateria de la interior și cum se va prezenta la capitolul cameră foto principală.

După cum puteți vedea încă din titlu, Galaxy A50 ar urma să ne ofere o baterie tare generoasă de 4000 mAh care sună tare promițător dacă ne gândim la autonomia pe care o vom avea. De asemenea, leak-ul de astăzi ne aduce la cunoștiință că noul telefon va opta și pentru o cameră foto principală de 24 megapixeli, fără a fi dezvăluit dacă avem un singur modul sau o cameră duală.

Pe lista de dotări se va mai afla 4 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash în funcție de varianta aleasă. Galaxy A50 nu va fi singurul terminal cu baterie mare pe care Samsung îl va lansa anul viitor, pe listă urmând a se afla și Galaxy M20 care va pulsa cu o unitate de 5000 mAh!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×