Android Pie (Beta) vine pe Galaxy S9 și Note 9 de săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.094 ori
<b>Android Pie (Beta) vine pe Galaxy S9 și Note 9 de săptămâna viitoare</b>Deși varianta finală Android Pie urmează a se lansa pe smartphone-urile Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ și Galaxy Note 9 abia în luna ianuarie, iată că nerăbdătorilor li se oferă posibilitatea de a testa noul release sub forma unui beta încă

Probabil aţi aflat în ultimele zile că Samsung vrea să facă marea trecere spre o nouă interfaţă aplicată peste Android, One UI. Această trecere se face la pachet cu actualizarea la Android Pie, care vine oficial pe Galaxy S9 şi Note 9 în ianuarie. Până atunci aflaţi că puteţi să vă jucaţi cu Android Pie încă de săptămâna viitoare, dacă sunteţi în ţara care trebuie. Avem detalii mai jos.

E vorba despre un public beta pentru Android Pie, care va sosi pe 15 noiembrie, cu tot cu One UI. Este confirmat pentru Galaxy S9, S9+ şi Note 9 şi dacă Samsung a spus la evenimentul din San Francisco ca beta-ul vine "până la final de lună", chat-ul de suport Samsung Germania a confirmat sosirea sa pe 15 noiembrie. Asta cel puţin pe piaţa din Germania, iar imediat după SUA şi Coreea de Sud vor beneficia de acelaşi tratament.

Nimic nu e bătut în cuie, deci rămâne totuşi o oarecare precauţie cu privire la acea dată, pentru că un chat de suport/customer service nu e chiar o sursă inalienabilă. În cazul în care vă faceţi griji pentru telefoanele mai vechi, aflaţi că One UI vine şi pe Galaxy S8, Note 8 şi S8+ dar mult mai incolo. One UI are ca scop uşurarea interacţiunii cu telefonul cu o singură mână, scăderea cantităţii de gesturi necesare pentru a naviga şi simplificarea experienţei.

Aveţi mai multe detalii despre noua interfaţă aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×