Android Pie (Beta) vine pe Galaxy S9 și Note 9 de săptămâna viitoare

1.119 ori
<b>Android Pie (Beta) vine pe Galaxy S9 și Note 9 de săptămâna viitoare</b>Deși varianta finală Android Pie urmează a se lansa pe smartphone-urile Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ și Galaxy Note 9 abia în luna ianuarie, iată că nerăbdătorilor li se oferă posibilitatea de a testa noul release sub forma unui beta încă

Probabil aţi aflat în ultimele zile că Samsung vrea să facă marea trecere spre o nouă interfaţă aplicată peste Android, One UI. Această trecere se face la pachet cu actualizarea la Android Pie, care vine oficial pe Galaxy S9 şi Note 9 în ianuarie. Până atunci aflaţi că puteţi să vă jucaţi cu Android Pie încă de săptămâna viitoare, dacă sunteţi în ţara care trebuie. Avem detalii mai jos.

E vorba despre un public beta pentru Android Pie, care va sosi pe 15 noiembrie, cu tot cu One UI. Este confirmat pentru Galaxy S9, S9+ şi Note 9 şi dacă Samsung a spus la evenimentul din San Francisco ca beta-ul vine "până la final de lună", chat-ul de suport Samsung Germania a confirmat sosirea sa pe 15 noiembrie. Asta cel puţin pe piaţa din Germania, iar imediat după SUA şi Coreea de Sud vor beneficia de acelaşi tratament.

Nimic nu e bătut în cuie, deci rămâne totuşi o oarecare precauţie cu privire la acea dată, pentru că un chat de suport/customer service nu e chiar o sursă inalienabilă. În cazul în care vă faceţi griji pentru telefoanele mai vechi, aflaţi că One UI vine şi pe Galaxy S8, Note 8 şi S8+ dar mult mai incolo. One UI are ca scop uşurarea interacţiunii cu telefonul cu o singură mână, scăderea cantităţii de gesturi necesare pentru a naviga şi simplificarea experienţei.

Aveţi mai multe detalii despre noua interfaţă aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×