Samsung Galaxy Note 9 va filma în Super Slow Motion la 960 FPS de 2 ori mai mult decât Galaxy S9

1.327 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 va filma în Super Slow Motion la 960 FPS de 2 ori mai mult decât Galaxy S9</b>În mod inedit camera este dotarea lui Galaxy Note 9 despre care s-a vorbit cel mai puțin în ultima perioadă, un senzor dual de nouă generație care este așteptat să aducă câteva funcții deosebite. Una dintre acestea va fi reprezentată de către

Camera este dotarea lui Samsung Galaxy Note 9 despre care s-a vorbit cel mai puţin în ultima vreme, ceea ce pare bizar, pentru că se zvonea că ar fi o cameră revoluţionară, cu tehnologie ISOCELL de generaţie nouă. Acum aflăm că Note 9 va fi capabil de filmare Super Slow Motion la 960 FPS, dar într-un mod extins faţă de S9.

Acolo unde Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ filmau cu încetinitorul doar 0.2 secunde vine Galaxy Note 9 şi face o captură similară timp de 0.4 secunde. Astfel se vor crea clipuri Slow Motion şi mai interesante cu noul terminal. Îl aşteptăm pe 9 august, cu o baterie de 4000 mAh, un S Pen cu suport Bluetooth şi un Infinity Display cu muchii mai înguste decât predecesorul şi decât S9+ chiar.

Tot Note 9 ar urma să filmeze în slow motion la 480 FPS pe o durată şi mai lungă de 0.4 secunde, iar toate aceste performanţe vin de pe urma unui hardware upgradat. Între timp filmările 960 FPS cu noul Note rămân la o rezoluţie 720p, ca pe Galaxy S9 Galaxy S9+. Ele vor fi partajate pe social media, de aici vine şi sacrificiul de rezoluţie, pentru că la Super Slow Motion nu ai pretenţia de 4K şi Full HD încă.

Samsung va adopta un setup dual de cameră în spate, cu un obiectiv ultra wide şi unul standard, conform zvonurilor. Aşteptăm şi diafragma variabilă a lui S9 şi alte îmbunătăţiri la nivel optic. În special la captura low light s-ar fi facut upgrade-uri.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×