Samsung Galaxy Note 9 apare într-o imagine promoţională, pe un Roz Liliac special

2.563 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 apare într-o imagine promoţională, pe un Roz Liliac special</b>Continuă scăpările pentru Samsung Galaxy Note 9, phablet pe care îl descoperim astăzi într-o imagine promoțională în varianta de culoare Roz Liliac ce ar putea atrage publicul feminin. Este o nuanță de roz pal care la prima vedere se prezintă

Samsung Galaxy Note 9 a scăpat zilnic în ultima săptămână, fie în detalii legate de stylus, lansare, specificaţii sau camera. Acum vedem o imagine promoţională ajunsă pe web din greşeală şi de această dată terminalul apare pe o nuanţă Liliac.

Galaxy Note 9

Până acum l-am tot văzut pe albastru sau negru, inclusiv în fotografii hands on. Nu e de mirare că se intensifică scăpările de vreme ce ne apropiem de data de 9 august, când ar urma să fie prezentat oficial terminalul la New York. Phabletul apare de această dată pe web mulţumită olandezilor de la NieweeMobiel.nl, care indică şi faptul că data de pe ecran, 24 august e cea la care produsul se va găsi în magazine.

Nu aflăm nimic nou despre dotări şi totul rămâne aşa cum ştiam. Astfel, noul venit arată fix ca Note 8 din faţă, poate doar cu muchii ceva mai subţiri. În spate s-a schimbat puţin designul camerei şi a fost mutat scannerul de amprente sub cei doi senzori foto. Apropo de cameră, ea ar trebui să aducă tehnologie ISOCELL de generaţie nouă, care să îmbunătăţească captura nocturnă.

Nu vom avea scanner de amprente integrat în ecran, dar vom avea scanare facială şi un senzor special pentru iris, acum mai bun. Se pare că şi algoritmii aferenţi fotografierii au fost îmbunătăţiţi, rezultând o captură superioară. Stabilizarea va fi mai bună şi avem şi diafragma variabilă că pe S9. Ecranul va fi mai luminos decât la Note 8 şi bateria va bate recorduri, prin capacitatea de 4000 mAh.

Cât despre stylus, acesta va veni cu baterie, suport Bluetooth şi rol de joystick şi telecomandă pentru funcţiile şi aplicaţiile terminalului. Preţul vehiculat pentru Note 9 ar fi de 990 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×