Samsung Galaxy Note 9 este certificat în China cu numele de serie SM-N9600

1.472 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 este certificat în China cu numele de serie SM-N9600</b>Cu pași repezi ne apropiem și de vară, anotimpul în care se pregătesc pentru lansare terminale foarte interesante precum Samsung Galaxy Note 9. Acest phablet tocmai ce a primit o certificare în China, fiind afișată cu numele de serie

Pe finalul verii vom asista și la debutul phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, terminal așteptat cu o creștere la nivel de diagonală și cu pachet hardware de ultimă oră. Astăzi descoperim că handset-ul tocmai ce a primit certificarea din partea Ministerului Industriei și Tehnologiei din China, fiind menționată aici varianta cu numărul de serie SM-N9600 similară cu celelalte modele apărute anterior în online.

Galaxy Note 9

Din păcate certificarea nu dezvăluie nimic extra dar știm pe seama scăpărilor anterioare că noul phablet ar urma să adopte același setup foto de pe Galaxy S9+ și procesor Snapdragon 845 în unele regiuni, respectiv CPU Exynos 9810 în Europa. Diagonala ar putea crește la 6.4 inch și este așteptat să vedem și noutăți pentry stylus-ul S-Pen.

Ar fi o surpriză adevărată dacă sud-coreenii vor oferi 8 GB de RAM pe acest terminal, cu toate că șansele sunt foarte foarte mici ținând cont de upgrade-urile rare făcute de Samsung atunci când vine vorba despre cantitatea RAM. În următoarea perioadă ar trebui să apară și primele randări cu produsul și poate vedem chiar variante prototip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×