Samsung Galaxy Note 9 este certificat în China cu numele de serie SM-N9600

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.402 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 este certificat în China cu numele de serie SM-N9600</b>Cu pași repezi ne apropiem și de vară, anotimpul în care se pregătesc pentru lansare terminale foarte interesante precum Samsung Galaxy Note 9. Acest phablet tocmai ce a primit o certificare în China, fiind afișată cu numele de serie

Pe finalul verii vom asista și la debutul phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, terminal așteptat cu o creștere la nivel de diagonală și cu pachet hardware de ultimă oră. Astăzi descoperim că handset-ul tocmai ce a primit certificarea din partea Ministerului Industriei și Tehnologiei din China, fiind menționată aici varianta cu numărul de serie SM-N9600 similară cu celelalte modele apărute anterior în online.

Galaxy Note 9

Din păcate certificarea nu dezvăluie nimic extra dar știm pe seama scăpărilor anterioare că noul phablet ar urma să adopte același setup foto de pe Galaxy S9+ și procesor Snapdragon 845 în unele regiuni, respectiv CPU Exynos 9810 în Europa. Diagonala ar putea crește la 6.4 inch și este așteptat să vedem și noutăți pentry stylus-ul S-Pen.

Ar fi o surpriză adevărată dacă sud-coreenii vor oferi 8 GB de RAM pe acest terminal, cu toate că șansele sunt foarte foarte mici ținând cont de upgrade-urile rare făcute de Samsung atunci când vine vorba despre cantitatea RAM. În următoarea perioadă ar trebui să apară și primele randări cu produsul și poate vedem chiar variante prototip.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×