Samsung Galaxy Note 9 va avea o baterie mult mai generoasă decât Note 8, cu un salt de aproape 20%

1.309 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 va avea o baterie mult mai generoasă decât Note 8, cu un salt de aproape 20%</b>

Samsung Galaxy Note 9 îşi continuă scăpările şi după benchmark-uri şi nume de cod, acum aflăm şi detalii despre bateria să. Se pare că Samsung şi-a recăpătat curajul din perioada de dinainte de apariţia lui Note 7 şi iar face experimente cu bateriile. Se ţinteşte o baterie cu o capacitate foarte generoasă pentru viitorul phablet.

Galaxy Note 9 ar miza pe o unitate de 3850 mAh, adică o capacitate cu 17% mai mare decât ce am văzut la Note 8. Anul trecut terminalul lansat în toamna apărea cu o baterie de 3300 mAh, sub ce oferea Galaxy S8+ sau S9+, la 3500 mAh. Ce e drept nici bateria lui Note 9 nu ajunge chiar la nivel de 4000 mAh cât oferă Mate 10 sau câteva telefoane Xiaomi, dar am învăţat de ceva vreme să nu mai judecăm doar după miliamperi/oră.

Contează foarte mult şi procesorul, optimizarea, modul în care rulează aplicaţiile şi mai ales ecranul.

Aceeaşi sursă care a dat date despre baterie, Ice Universe afirmă că noul Note va integra un scanner de amprente integrat în ecran, tehnologie de altfel brevetata recent de Samsung. Revenind la baterie, anul trecut la testele noastre Note 8 scotea 13 ore şi 24 de minute la testul de playback video şi 9 ore şi 14 minute în PCMark.

Nu ne-am supăra să sărim de 15 ore şi respectiv 10-11 ore în acest an. Numai sa nu fie probleme ca in epoca Note 7...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×