Wall Street Journal afirmă că lansarea lui Samsung Galaxy Note FE va avea loc pe 7 iulie!

2.199 ori
<b>Wall Street Journal afirmă că lansarea lui Samsung Galaxy Note FE va avea loc pe 7 iulie!</b>În ultimele luni au mai apărut pe ici pe colo vești referitoare la ediția recondiționată a lui Galaxy Note 7, model numit Galaxy Note  FE ce ar urma să păstreze fix aceleași dotări hardware și design, dar o baterie ceva mai mică. Din partea WSJ sosesc

Am auzit câteva zvonuri pe ici pe colo referitoare la data debutului pentru Samsung Galaxy Note FE - ediția recondiționată a phablet-ului exploziv de anul trecut. Astăzi aflăm prin intermediul celor de la Wall Street Journal faptul că lansarea acestui phablet este programată pentru data de 7 iulie, publicația dezvăluind că informația de față provine din partea unor surse de încredere.

Telefonul va fi disponibil pentru achiziție doar în Coreea de Sud, doar 400.000  terminale urmând a fi oferite către 3 dintre cei mai mari operatori din țară. WSJ mai afirmă că Samsung nu își face griji cu privire la probabilitatea ca debutul ediției recondiționate a lui Galaxy Note 7 să afecteze vânzările de Galaxy S8 ce merg foarte bine în acest moment.

Nu este totuși clar dacă produsul va ajunge și pe alte piețe ulterior, sau dacă cele 400.000 unități sunt singurele. Sunt șanse mari ca astfel să stea lucrurile, pentru că Samsung se pregătește de lansarea lui Note 8 și dorește ca publicul să-și investească banii în noul dispozitiv. Rămâne de văzut cum se va proceda într-un final și dacă într-adevăr Note FE va costa 700 dolari precum indicau unele zvonuri! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×