O variantă cu 4 GB RAM a lui Samsung Galaxy Note 8 este certificată de TENAA

904 ori
<b>O variantă cu 4 GB RAM a lui Samsung Galaxy Note 8 este certificată de TENAA</b>Cu toate că ne așteptam mai degrabă că cei de la Samsung să lucreze la un model cu 8 GB RAM pentru Galaxy Note 8, iată că în schimb aflăm detalii despre existența unei variante de 4 GB RAM care teoretic ar trebui să fie mai accesibilă. Din listarea

Având în vedere faptul că Samsung Galaxy Note 8 a debutat cu 6 GB RAM în varianta de bază, ne-am fi așteptat ca sud-coreenii să lanseze ulterior un model mai capabil cu 8 GB RAM la bord. Se pare că nu este cazul totuși și asta pentru că ni se pregătește o versiune cu 4 GB RAM în schimb, aceasta fiind chiar confirmată de către TENAA care acordă certificarea acestui produs cu diagonala de 6.3 inch!

Restul dotărilor rămân neschimbate și potrivit unui zvon, prețul acestui model cu 4 GB RAM ar putea fi de 840 dolari ~ sumă ce s-ar traduce în aproximativ 3.300 lei. Vorbim așadar despre un preț cu mai bine de 1000 lei mai mic decât cel purtat de actualul Note 8 cu 6 GB RAM, lucru ce i-ar putea convinge pe mulți să facă achiziția mai ales că diferența de performanță nu va fi spectaculoasă.

Așteptăm înainte debutul variantei de bază, lucru ce se va întâmpla pe data de 15 septembrie la nivel global. Din articolul nostru Preț și Disponibilitate puteți verifica la ce sume se vinde Note 8 pe plan local și ce cadouri se oferă cumpărătorilor care fac acum o precomandă! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×