Încă o randare a lui Samsung Galaxy Note 8 confirmă look-ul camerei duale din spate

1.459 ori
<b>Încă o randare a lui Samsung Galaxy Note 8 confirmă look-ul camerei duale din spate</b>La scurt timp de la randările prezentate de către @OnLeaks iată că sosește și o schiță a lui Samsung Galaxy Note 8, material ce confirmă look-ul camerei duale din spate ce include în fereastra dedicată și scanner-ul de amprente. Vedem aici că

Cu 24 de ore în urmă am văzut o randare interesantă a lui Samsung Galaxy Note 8, care propunea un design complet schimbat al zonei camerei. Schimbat faţă de ce văzusem anterior cel puţin. Acum vine încă o schiţă publicată în exclusivitate de BGR să confirme acel look.

E drept că în noua imagine, camera duală e mai puţin ieşită în relief şi din nefericire scannerul de amprente nu pare plasat prea inspirat. El este în dreapta camerei, părând că Samsung nu a învăţat lecţia de la Galaxy S8. E interesant că până acum am văzut numai concepte şi randări în care camera duala era orientată vertical şi nu orizontal.

@OnLeaks a dat totuşi startul acestei abordări şi deja avem şi BGR ca o sursă ce confirmă acest lucru. Regula sfântă a jurnalismului e să verifici orice informaţie din 3 surse, deci dacă mai apare să zicem şi Evan Blass cu o imagine similară acesta este 99% designul final. Tot BGR scrie şi că noul phablet are un ecran de 6.3 inch cu panou Super AMOLED, aspect 18.5:9, 6 GB RAM şi procesor Exynos 8895 sau Snapdragon 835.

Mai primim şi o cameră duală cu senzori de 12 MP, baterie de 3300 mAh şi umblă vorba despre un preţ de 1000 de euro pentru terminal. Pentru cei care se întreabă de unde vine schiţa de mai sus, este un desen tehnic 3D CAD obţinut direct din fabrică în care se asamblează terminalul, aparent. Samsung nu ar fi avut timp să dezvolte tehnologia ce implică integrarea scannerului de amprente în ecran, de aici şi acel senzor neinspirat plasat în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×