Samsung Galaxy Note III ar putea sosi cu stabilizare optică În stil Pureview

1.424 ori
<b>Samsung Galaxy Note III ar putea sosi cu stabilizare optică În stil Pureview</b>Conform site-ului coreean ETNews Samsung ar pregăti o cameră cu stabilizare optică în stil Pureview pentru phabletul Galaxy Note III. Din câte știm, noul phablet va avea o cameră de 13 megapixeli, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp;...

Conform site-ului coreean ETNewsSamsung ar pregăti o cameră cu stabilizare optică în stil Pureview pentru phabletul Galaxy Note III. Din câte știm, noul phablet va avea o cameră de 13 megapixeli, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Terminalul ar urma să sosească la IFA 2013 la finalul verii, iar sursele apropiate de Samsung afirmă că phabletul va dispune și de editare foto pe bază de S Pen. Samsung ar dori și implementarea unui zoom optic de 3X pe terminal, dar asta ar fi făcut Galaxy Note III prea gros, deci ideea a picat.

Un angajat Samsung a afirmat că firma sud-coreeana testează diferite tehnologii pentru această cameră, de la stabilizare optică a imaginii până la funcții diferite ale shutterului. și Nokia și HTC au adoptat stabilizarea optică pe smartphone-urile lor, deci era de așteptat ca Samsung să facă o mișcare în această zonă. Vă reamintesc că Galaxy Note III ar putea avea un display Full HD Super AMOLED de 5.99 inch dacă zvonurile sunt reale, plus 3 GB RAM și procesor Exynos 5 Octa 8 core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×