Samsung China dezvăluie smartphone-urile Galaxy On7 și Galaxy On5; terminale mid-range cu ramă metalică

1.198 ori
<b>Samsung China dezvăluie smartphone-urile Galaxy On7 și Galaxy On5; terminale mid-range cu ramă metalică</b>Printre smartphone-urile despre care am reușit să aflăm c&acirc;te ceva &icirc;n ultimele zile, se numărau și modelele Galaxy On7, respectiv Galaxy On5, terminale ce astăzi sunt dezvăluite oficial de către Samsung China. Ca și dotări, ambele...

Printre smartphone-urile despre care am reușit să aflăm câte ceva în ultimele zile, se numărau și modelele Galaxy On7, respectiv Galaxy On5, terminale ce astăzi sunt dezvăluite oficial de către Samsung China. Ca și dotări, ambele device-uri pe care le puteți vedea mai jos, vin cu specificații mid-range să spunem.

Galaxy On5 este modelul ceva mai compact care sosește cu display Super AMOLED HD de 5 inch, procesor quad-core Exynos 3475, 1.5 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Avem la dispoziție o cameră foto principală de 8, și un senzor frontal de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2.

Samsung Galaxy On7

Lista de specificații este completată de către suportul pentru carduri microSD, conectivitatea 4G LTE, dar și de către bateria de 2.600 mAH. Dacă este să ne luăm după zvonuri, acest model ar urma să fie comercializat la prețul de 135 euro.

Samsung Galaxy On7

Pe de altă parte îl avem și pe Galaxy On7, device ce adoptă un display Super AMOLED HD de 5.5 inch și în mare parte aceleași dotări hardware ca și modelul de mai sus. Desigur, diferențe întâlnim la capitolul dimensiuni (151.8 x 77.5 x 8.2 mm / 172 grame), și la baterie, unitate de 3000 mAh pe acest device. Totodată, Galaxy On7 oferă și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Din câte se pare, ambele terminale vin cu ramă metalică și cu un spate realizat dintr-un policarbonat ce imită pielea, similar cu cel întâlnit pe Galaxy Note 4.

Samsung China dezvăluie smartphone-urile Galaxy On7 și Galaxy On5; terminale mid-range cu ramă metalică

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×