Samsung Galaxy Pocket 4 apare Într-un document de import din India

678 ori
<b>Samsung Galaxy Pocket 4 apare Într-un document de import din India</b>Pe lângă terminalele flagship lansate de către Samsung, mai există și acele device-uri care oferă în același timp atât un preț scăzut, cât și specificații modeste. Unul dintre acestea este și Samsung Galaxy Pocket, device care este pe cale...

Pe lângă terminalele flagship lansate de către Samsung, mai există și acele device-uri care oferă în același timp atât un preț scăzut, cât și specificații modeste. Unul dintre acestea este și Samsung Galaxy Pocket, device care este pe cale să primească un upgrade sub numele de Samsung SM-G110B.

Acesta din urmă a apărut de curând în cadrul unui document de import din India și se pare că va fi cunoscut sub numele de Galaxy Pocket 4. Printre dotările acestuia se numără un display de 3.3 inch cu rezoluție 320 x 240 pixeli, și un procesor Cortex-A7 de 1 GHz. Din punct de vedere al sistemului de operare, Galaxy Pocket 4 va sosi cu Android 4.4 KitKat.

Samsung Galaxy Pocket 4 apare Într-un document de import din India

Se așteaptă ca acest model să fie anunțat oficial în următoarele luni la un preț care se va situa la niveluri destul de scăzute. La fel cum și denumirea acestuia sugerează, Galaxy Pocket 4 se dorește a fi un terminal de buzunar pentru acele categorii de persoane pentru care specificațiile high-end nu constituie o prioritate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×