Amoi lansează primul telefon 6 core Full HD În China, la preț sub 200 de dolari

782 ori
<b>Amoi lansează primul telefon 6 core Full HD În China, la preț sub 200 de dolari</b>Amoi, o companie din China a lansat primul telefon 6 core Full HD în țara sa natală, modelul A955T fiind prezent în imaginea de mai jos. El costă doar 175 de dolari, având deci un preț foarte accesibil. &nbsp; Terminalul vine cu un display Full HD...

Amoi, o companie din China a lansat primul telefon 6 core Full HD în țara sa natală, modelul A955T fiind prezent în imaginea de mai jos. El costă doar 175 de dolari, având deci un preț foarte accesibil.

Terminalul vine cu un display Full HD de 5.5 inch, deci e mai degrabă phablet decât telefon și este dotat și cu 2 GB RAM. Designul e unul tipic, dreptunghiular, iar marginile ecranului sunt foarte subțiri. Procesorul este un MediaTek MT6591, un hexa core de 1.5 GHz, bazat pe un Cortex A7 cu GPU Mali 450 MP4. în spate se afla o cameră de 8 megapixeli, iar sub carcasa avem o baterie de 2500 mAh.

Din păcate Amoi A955T are particula "T" din nume simbol al standardului TD-SCDMA, semn că handsetul va rămâne disponibil doar în China. Există discuții legate de lansarea sa în afara Chinei, dar asta probabil într-o variantă rebranduita. în cazul în care vă întrebați, a mai fost lansat recent un telefon hexa core și anume Samsung Galaxy K Zoom, dar cu un ecran mai slab.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×