Motorola Atrix 4G se confruntă cu LG Optimus 2X: dual core versus dual core

2.718 ori
<b>Motorola Atrix 4G se confruntă cu LG Optimus 2X: dual core versus dual core</b>Două dintre cele mai puternice smartphone-uri pe care le-am testat la Mobile World Congress 2011, în Barcelona sunt Motorola Atrix 4G și LG Optimus 2X. Ambele sunt modele dual core, dar cei de la Android and Me au decis că e nevoie ca testele...

Două dintre cele mai puternice smartphone-uri pe care le-am testat la Mobile World Congress 2011, în Barcelona sunt Motorola Atrix 4G și LG Optimus 2X. Ambele sunt modele dual core, dar cei de la Android and Me au decis că e nevoie ca testele benchmark să ne arate care dintre aceste smartphone-uri este mai performant.

Rețineți că ambele handseturi folosesc un procesor dual core Nvidia Tegra 2 și se pare că balanța se înclină destul de mult în favoarea lui LG Optimus 2X. în testele benchmark au fost incluse și telefoane ca Google Nexus S, Nexus One, HTC G2 și Motorola Droid, iar LG Optimus 2X a ieșit în frunte în 6 dintre cele 8 teste, fiind depășit de Motorola Atrix doar în Smartbench 2011 și testul Linpack.

test

Deși ne-am aștepta ca în restul testelor modelul Motorola să se afle pe locul 2, nu este mereu cazul, astfel ca la benchmarkul Neocore (test al frame-urilor pe secundă), LG-ul a dominat, urmat de HTC G2, Samsung Nexus S și Motorola Atrix 4G. Nexus S a ieșit pe locul 2 și la testul de fps-uri Nenamark 1, urmat de Atrix 4G pe locul 3, în vreme ce topul era dominat de Optimus 2X.

benchmark

Mai multe detalii aflați din lista completă de teste de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×