Noi imagini cu telefonul Sony Ericsson cu Windows Phone 7 scăpate pe web

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.247 ori
<b>Noi imagini cu telefonul Sony Ericsson cu Windows Phone 7 scăpate pe web</b>Dacă vă mai amintiți, cu câteva zile în urmă am descoperit imagini în premieră cu un telefon Sony Ericsson ce rulează Windows Phone 7. Veridicitatea informațiilor nu a fost confirmată încă, dar iată că și-au făcut apariția alte două noi...

Dacă vă mai amintiți, cu câteva zile în urmă am descoperit imagini în premieră cu un telefon Sony Ericsson ce rulează Windows Phone 7. Veridicitatea informațiilor nu a fost confirmată încă, dar iată că și-au făcut apariția alte două noi imagini din aceeași sesiune foto.

Terminalul este aparent scăpat pe web în faza de prototip și asta deoarece specialiștii afirmă că versiunea de Windows Phone 7 este una mai veche decât cea actuală. Am putea avea de-a face cu un proiect din 2010, unul anulat după ce Sony Ericsson nu s-a înțeles cu Microsoft pe seama implementării lui Xbox Live. Aparent ar fi existat discuții în acest sens, care au picat după MWC 2010.

Sony Ericsson WP7

Nu știm încă dacă motivul neînțelegerilor a fost concurența serviciilor PlayStation cu cele Xbox, dar ceea ce ne amintim este un smartphone pe nume Sony Ericsson Julie, despre care s-a vorbit mult vara trecută și a care a fost considerat candidatul ideal pentru a rula WP7. Dotările sale includeau un procesor de 1GHz, același ecran de 4 inch de pe Xperia X10 și o tastatură glisantă QWERTY. Să fie acesta un Julie scos din arhive?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×