Evolio EVOBOOK - primul eReader e-ink românesc, În magazine În decembrie

2.462 ori
<b>Evolio EVOBOOK - primul eReader e-ink românesc, În magazine În decembrie</b>Evolio tocmai a anunțat lansarea lui EVOBOOK, primul e-reader E-ink românesc. Acesta vine cu un display de 6 inchi și rezoluție de 600 x 800 pixeli, iar ecranul poate afișa 16 nuanțe de gri. EVOBOOK nu se bazează pe iluminare backlight, astfel că...

Evolio tocmai a anunțat lansarea lui EVOBOOK, primul e-reader E-ink românesc. Acesta vine cu un display de 6 inchi și rezoluție de 600 x 800 pixeli, iar ecranul poate afișa 16 nuanțe de gri. EVOBOOK nu se bazează pe iluminare backlight, astfel că nu va solicita retina și cristalinul precum display-urile standard.

Puteți lectura pe acest e-reader din orice unghi doriți, iar experiența va fi similară cu citirea unei cărți sau a unui ziar tipărit. Chiar și în plină bătaie a luminii soarelui, acest gadget se comportă excelent. în ce privește designul, aflăm că EVOBOOK măsoara 18 cm în înălțime și 13 cm în lățime, cântărește 228 grame și are o grosime de doar 9 mm.

Evolio EVOBOOK - primul eReader e-ink românesc, În magazine În decembrie

Memoria sa interna de 2GB poate stoca până la 4000 de carți și puteți crește spațiul de stocare până la 10GB, folosind carduri SD. Autonomia terminalului este de 10.000 de pagini timp de 15 zile cu o singură încărcare. Iată și o listă de formaturi suportate de EVOBOOK: .PDF, .CHM, .EPUB, .TXT, .HTM, .HTML, .RTF, .PDB, .DJVU, .IW, .IW4, .FB2, .OEB, .PRC, .MOBI, .TCR, .OPF.

în plus, e-reader-ul suportă playback al fișierelor MP3, iar dacă deja îl luati în calcul drept cadou de Crăciun, aflați că EVOBOOK va sosi în magazine pe 1 decembrie la prețul de 150 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×