Samsung Galaxy S, hitul anului? Terminalul trece de 5 milioane de unitati vandute!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.573 ori
<b>Samsung Galaxy S, hitul anului? Terminalul trece de 5 milioane de unitati vandute!</b>Samsung tocmai a oferit publicitatii cifra de vanzare a faimosului smartphone Galaxy S. Acesta are potentialul de a deveni hitul anului, pentru Samsung fiind deja o mina de aur. Aparent, handsetul s-a vandut deja in 5 milioane de unitati, cucerind in...

Samsung tocmai a oferit publicitatii cifra de vanzare a faimosului smartphone Galaxy S. Acesta are potentialul de a deveni hitul anului, pentru Samsung fiind deja o mina de aur. Aparent, handsetul s-a vandut deja in 5 milioane de unitati, cucerind in special piata din SUA, unde au fost vandute 2 milioane de terminale.

In privinta vanzarilor pe ultimele luni, 530.000 de unitati au ajuns in buzunarele fanilor in iunie, 1.34 milioane in iulie, 1.37 milioane in august si 1.8 milioane in septembrie. Performante impresionante ale acestui handset s-au inregistrat si in Corea de Sud, cu 1.3 milioane de unitati achizitionate de public, Galaxy S devenind astfel cel mai rapid vandut model din tara asiatica.

Cu un astfel de pedigree, tabletul Galaxy Tab are toate sansele sa calce pe urmele "fratelui" sau, iar urmasul lui Galaxy S va vinde de asemenea in milioane de unitati, in special daca upgradeaza specificatiile actualului model.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×