Samsung Galaxy s II (I9103) În varianta Tegra 2 primește certificarea Bluetooth SIG și WiFi Alliance

2.763 ori
<b>Samsung Galaxy s II (I9103) În varianta Tegra 2 primește certificarea Bluetooth SIG și WiFi Alliance</b>Celebrul handset Samsung Galaxy S II va fi disponibil pe piață nu doar în varianta cu procesor Exynos de 1.2GHz, ci și într-o versiune Nvidia Tegra 2, aceasta din urmă fiind recent certificată de care autoritățile Bluetooth SIG și WiFi Alliance....

Celebrul handset Samsung Galaxy S II va fi disponibil pe piață nu doar în varianta cu procesor Exynos de 1.2GHz, ci și într-o versiune Nvidia Tegra 2, aceasta din urmă fiind recent certificată de care autoritățile Bluetooth SIG și WiFi Alliance.

Varianta Exynos este deja pusă în vânzare în unele regiuni, cum ar fi Coreea de Sud, în vreme ce modelul cu Tegra 2, cunoscut drept GT-I9103 va mai întârzia puțin. Specificațiile sale sunt similare cu ale lui I9100, în afară de procesor desigur, iar certificările ne confirmă și prezența conectivității Bluetooth 3.0 și dual band WiFi 802.11 b/g/n.

O altă modificare a acestui model este faptul că el va include un display Super Clear LCDîn locul celui Super AMOLED Plus de pe varianta I9100 a lui Galaxy S II. Așteptăm și primele benchmark-uri ale acestei variante pentru a vedea dacă se ridică la înălțimea celor peste 4000 de puncte obținute cu ajutorul procesorului Exynos overclockat la 1.5GHz în Quadrant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×