iPhone 5 nu va suporta LTE, ar putea purta numele de iPhone 4S, conform unor surse interne...

2.063 ori
<b>iPhone 5 nu va suporta LTE, ar putea purta numele de iPhone 4S, conform unor surse interne...</b>Lansarea lui Apple iPhone 5 din septembrie ar putea să nu reprezinte un upgrade atât de mare al terminalului Apple pe cât am fi sperat. Astfel, terminalul se pare că nu vă include suport LTE și ar putea purta numele de iPhone 4S, dacă ne luăm...

Lansarea lui Apple iPhone 5 din septembrie ar putea să nu reprezinte un upgrade atât de mare al terminalului Apple pe cât am fi sperat. Astfel, terminalul se pare că nu vă include suport LTE și ar putea purta numele de iPhone 4S, dacă ne luăm după analistul Peter Misek, de la Jefferies & Co.

Ce va aduce în plus acest iPhone 4S? Printre altele un procesor A5 dual core, suport HSPA+, schimbări minore de design și camere îmbunătățite. De asemenea, Apple va mai adăugă câțiva parteneri pe lista sa deja lungă de operatori cu care colaborează. Aceștia sunt Sprint, T-Mobile și China Mobile, conform aceluiași analist.

în ce privește conectivitatea LTE, motivul pentru care nu vom vedea un iPhone care să o suporte este faptul că nu sunt gata încă chipseturile Qualcomm LTE de integrare în Apple iPhone. în ce privește parteneriatul cu T-Mobile și Sprint, acesta va fi anunțat în perioada sărbătorilor, iar China Mobile se va alătura acestora în următoarele 12 luni.

Aceste vești despre iPhone 4S au făcut acțiunile Apple să scadă cu 1.1%.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×