Samsung Galaxy S III, cel mai bine vândut smartphone din 2012 pentru retailerul britanic Phones 4U, după doar 24 de ore!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.420 ori
<b>Samsung Galaxy S III, cel mai bine vândut smartphone din 2012 pentru retailerul britanic Phones 4U, după doar 24 de ore!</b>Ieri vă informam că evoMAG.ro a vândut 127 de unități Samsung Galaxy S III în doar 6 ore, asta după ce aflați că în doar două săptămâni după anunțul oficial telefonul a avut parte de 9 milioane de unități precomandate, iar astăzi un nou...

Ieri vă informam că evoMAG.ro a vândut 127 de unități Samsung Galaxy S III în doar 6 ore, asta după ce aflați că în doar două săptămâni după anunțul oficial telefonul a avut parte de 9 milioane de unități precomandate, iar astăzi un nou record e doborât. Phones 4U, unul dintre cei mai mari retaileri britanici, cu peste 550 de reprezentante afirma că Galaxy S III este deja cel mai bine vândute smartphone din 2012 în oferta lor... și asta în doar 24 de ore!

A durat doar o zi pentru ca noul flagship să ajungă în vârful topului de vânzări pentru acest retailer și în acest weekend presimt că vor fi bătute noi recorduri. La urma urmei avem de-a face aici cu un telefon quad core performant, cu display de 4.8 inch (Super AMOLED HD), camera de 8 megapixeli și câteva funcții inovatoare. Adăugăm la asta și un marketing uriaș în spatele acestui telefon, plus nerăbdarea publicului și precedentul stabilit de Galaxy S II și obținem ceea ce pare a fi un succes total.

în astfel de momente ne dăm seama că nu doar iPhone stârnește frenezii și că există loc pentru pasiuni și în universul Android. Vedem oameni care stau la coadă în toate țările pentru Galaxy S III, stocuri epuizate, unboxing-uri frenetice și alte dovezi de apreciere pentru acest terminal. Deocamdată el este împins de la spate de această inerție a marketing-ului și nerăbdării publicului. Peste o lună, când se vor calma apele și review-urile vor fi mai puțin surescitate vom afla de fapt dacă acest model își merită succesul sau nu. Deocamdată noul Galaxy S este așteptat la Mobilissimo.ro pentru a emite verdictul nostru cu privire la acest hit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×