Android 4.0 ajunge la 7% cota de piață in rândul terminalelor Android, Gingerbread la 65%

Autor:  | Publicat în:  Android 1.000 ori
<b>Android 4.0 ajunge la 7% cota de piață in rândul terminalelor Android, Gingerbread la 65%</b>7 din fiecare 100 de terminale Android ruleaza Android 4.0 ICS, se pare. Cel putin asa indica graficul de mai jos, publicat de surse oficiale. &nbsp; 7.1% reprezinta o rata a adoptiei dezamagitoare pentru noul Android, mai ales ca acesta are deja jumatate...

7 din fiecare 100 de terminale Android ruleaza Android 4.0 ICS, se pare. Cel putin asa indica graficul de mai jos, publicat de surse oficiale.

7.1% reprezinta o rata a adoptiei dezamagitoare pentru noul Android, mai ales ca acesta are deja jumatate de an in spate. Partea buna e ca acest procent reprezinta un salt fata de cei doar 5% de luna trecuta. In plus, recent Sony si HTC au inceput sa ofere actualizari pe tot mai multe modele ale lor, sau au lansat unele noi.

Lucrurile vor incepe sa se miste in curand si la Samsung, la care inca asteptam actualizarile pentru tabletele Galaxy Tab. Astfel, ICS ar putea sa ajunga chiar la 8-9% in iulie, in acest ritm, dar totusi mi se pare ca aceasta versiune creste mai lent decat Gingerbread, ajuns acum la 65%. Fata de luna mai, cand avea 64.4% cresterea nu e foarte evidenta. Android 2.2 Froyo a scazut la 19.1%, pentru prima oara in acest an.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×