Samsung Galaxy S III În varianta de 64 GB a dispărut misterios din planurile Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 825 ori
<b>Samsung Galaxy S III În varianta de 64 GB a dispărut misterios din planurile Samsung</b>Atunci când Samsung a anunțat telefonul Galaxy S III în luna mai, printre variantele acestui terminal se aflau și modele cu 64 GB spațiu de stocare. Ei bine, de atunci nu am mai auzit nimic despre acestea, ele dispărând în mod misterios de pe...

Atunci când Samsung a anunțat telefonul Galaxy S III în luna mai, printre variantele acestui terminal se aflau și modele cu 64 GB spațiu de stocare. Ei bine, de atunci nu am mai auzit nimic despre acestea, ele dispărând în mod misterios de pe radar. Se zvonea că s-au anulat aceste terminale, dar haideți să aflăm ce se ascunde în spatele "anularii".

Având în vedere numărul mare de comenzi înregistrate pentru Samsung Galaxy S III, o variantă cu spațiu de stocare extra ar fi stârnit interesul publicului, evident, deci Samsung pierde (teoretic) vânzări nelansând varianta de 64 GB. Se vehiculează faptul că problema aici ar fi costurile pe care le presupune un nou model, fie că e vorba de logistică, de urmărirea unui stoc separat de cel de modele de 32 și 16 GB și evident și costul memoriei flash extra, infim de altfel, de vreme ce e produsă de către Samsung.

Totuși, acesta nu e un HTC One X fără slot microSD, ci un terminal care ne poate oferi stocare extra și via slot microSD, deci nu văd în lipsa sa o mare problemă. E vorba mai mult de faptul că o versiune de telefon a fost anunțată și apoi a rămas nelansata. Dacă adăugăm la asta și zvonurile despre anularea variantei de 64 GB devine clar că produsul nu mai este în planurile Samsung. Sau poate vom avea o ofertă specială peste câteva luni, la un preț similar cu cel actual al versiunii de 32 GB?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×