Transferuri protejate de documente criptate, acum cu TigerText cu integrare Dropbox

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.123 ori
<b>Transferuri protejate de documente criptate, acum cu TigerText cu integrare Dropbox</b>TigerText este un serviciu de mesagerie securizat, iar de curând au anunțat integrarea serviciilor Dropbox, permițând utilizatorilor să trimită documente în siguranță. Printre funcțiile acestui serviciu se numără și posibilitatea de a preseta...

TigerTexteste un serviciu de mesagerie securizat, iar de curând au anunțat integrarea serviciilor Dropbox, permițând utilizatorilor să trimită documente în siguranță. Printre funcțiile acestui serviciu se numără și posibilitatea de a preseta o durată de viață a unui astfel de transfer.

Puteți retrage un document trimis și cripta datele expediate, astfel încât să nu poată fi descărcate, copiate sau forwardate. Președintele TigerText, Brad Books a ținut să atragă atenția că aici nu e vorba de vreo achiziție de companie sau de un parteneriat, ci pur și simplu de integrare DropBox în TigerText. Brooks vede tehnologia aplicată în domeniul business, în lumea avocaților și cea medicală. în următoarea perioda se va lucra la ultimele finisaje ale aplicațiilor asociate și se pare că prima care e gata e cea pentru iOS. Urmează softurile pentru BlackBerry și Android.

Această veste vine la câteva luni după ce TigerText a lansat TT2, o platformă actualizată cu noi funcții precum mesageria în grup și retragerea mesajelor. Ideea de mesaje criptate și securizate și de transferuri de acest gen le-a venit cofondatorilor TigerText într-o seară, când Brooks și Jeffrey Evans doreau să își transmită datele cardului de credit între ei pentru a plăti nota la restaurant. Problema era că unul dintre ei plecase deja de la masă și să trimiți astfel de date prin SMS nu sună prea sigur.

Vă vedeți folosind această metodă?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×