Samsung Galaxy S III Își dezvăluie potențialul camerei Într-o primă fotografie de test

1.385 ori
<b>Samsung Galaxy S III Își dezvăluie potențialul camerei Într-o primă fotografie de test</b>Cei de la Pocketnow par destul de siguri că au pus mâna pe o primă fotografie realizată cu Samsung Galaxy S III, telefon care în urmă cu o săptămână făcea furori pe web printr-o imagine care s-a dovedit a fi un concept. Confirmarea...

Cei de la Pocketnow par destul de siguri că au pus mâna pe o primă fotografie realizată cu Samsung Galaxy S III, telefon care în urmă cu o săptămână făcea furori pe web printr-o imagine care s-a dovedit a fi un concept. Confirmarea identității telefonului vine ca de obicei prin intermediul datelor EXIF ale fotografiei, indicând faptul că acest terminal este GT-I9500, nume de cod asociat cu viitorul Galaxy S.

Spre exemplu, primul Galaxy S ocupa gama de coduri I90xx, în vreme ce Galaxy S II era marcat drept I91xx iar Galaxy Nexus avea numele de cod internațional GT-I9250. Dacă nu aveți încredere în sursa imaginii, aflați că aceeași persoană a publicat o fotografie test realizată cu Samsung Galaxy S II în ianuarie 2011, deci cu săptămâni înainte ca telefonul să fie anunțat. După cum se întâmplă de obicei cu fotografiile de test, această imagine nu a fost realizată la capacitatea maximă a camerei handsetului.

Samsung Galaxy S III Își dezvăluie potențialul camerei Într-o primă fotografie de test

Astfel, a fost folosită o rezoluție de doar 5 megapixeli, în vreme ce zvonurile afirmă că noul Galaxy S ar putea chiar incorpora o cameră de 12 megapixeli. Fotografia are drept proveniența orașul Suwon din Coreea de Sud, dar astfel de detalii pot fi modificate în datele EXIF. Se pare că în Suwon se afla o fabrică Samsung importantă, încă un motiv să credem că informația este reală. Cât de încântați sunteți de acest sample și ce așteptări aveți de la Samsung Galaxy S III?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×