Archos Smart Home Phone - Android acum și pe telefonul fix

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.282 ori
<b>Archos Smart Home Phone - Android acum și pe telefonul fix</b>Dacă v-ați plictisit să aveți un smartphone Android doar în buzunar, acum puteți avea unul și pe birou sau pe hol. Este vorba de Archos Smart Home Phone, un telefon fix cu Android și dotat cu un ecran touch de 3.5 inch. De obicei văd numele...

Dacă v-ați plictisit să aveți un smartphone Android doar în buzunar, acum puteți avea unul și pe birou sau pe hol. Este vorba de Archos Smart Home Phone, un telefon fix cu Android și dotat cu un ecran touch de 3.5 inch. De obicei văd numele Archos asociat cu tablete cu preț accesibil, deci este interesant să aflu că firma produce și telefoane fixe.

Archos Smart Home Phone vine cu un dock pentru încărcare separat de receiver-ul wireless. Telefonul rulează Android și aparent suportă chiar și aplicațiile de pe acest OS, inclusiv Angry Birds. Handsetul dispune de un slot microSD, 8 GB memorie internă, un display touch color de 3.5 inch cu rezoluție de 272 x 480 pixeli și rulează Android 2.2 Froyo. Procesorul acestui device este un TI OMAP 3630 de 1 GHz, care vine cu accelerator grafic OpenGL ES 2.0.

Terminalul integrează și un difuzor puternic, măsoară doar 11 mm în grosime și cântărește doar 90 de grame. La capitolul conectivitate avem pe lângă microUSB 2.0 și WiFi b/g/n. în acest moment avem Android pe telefonul fix, pe mobil, pe tablete și chiar pe unele laptopuri. Pe când și un bord de mașină computerizat bazat pe Android? (asta dacă nu există deja!).

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×