Samsung Galaxy S III Neo Își face apariția online În Europa, aduce putina confuzie cu un model mai vechi

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.701 ori
<b>Samsung Galaxy S III Neo Își face apariția online În Europa, aduce putina confuzie cu un model mai vechi</b>Samsung Galaxy S III Neo tocmai a apărut online din senin, în pe site-ul oficial Samsung din Germania. știam de existența unui Galaxy S III Neo din luna aprilie a acestui an, sub numele de cod 9300I, dar acest nou venit poartă numele de cod 9301I....

Samsung Galaxy S III Neo tocmai a apărut online din senin, în pe site-ul oficial Samsung din Germania. știam de existența unui Galaxy S III Neo din luna aprilie a acestui an, sub numele de cod 9300I, dar acest nou venit poartă numele de cod 9301I.

Specificațiile sale includ un procesor quad core de 1.4 GHz, 1.5 GB RAM și un display HD de 4.8 inch. Avem parte și de o cameră principală de 8 megapixeli, un webcam de 1.9 MP, iar ca OS avem Android 4.4 KitKat. Terminalul aduce ca design foarte mult cu modelul din 2012. Handsetul nu e disponibil spre achiziție încă și nu e clar dacă el se va lansa la nivel internațional sau doar regional.

Trebuie menționat și faptul că acest device rulează Android 4.4 KitKat și că are doar conectivitate 3G și nu și 4G. Galaxy S III Neo și S3 Neo (cel lansat in India cu câteva luni în urmă) par a nu fi același produs. în primul rând nu avem sloturi dual SIM și acum procesorul e tactat la 1.4 GHz și nu 1.2 GHz că pe modelul indian. Va fi interesant de văzut cum va naviga publicul în această confuzie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×