Noi imagini cu spatele lui iPhone 6 Își fac apariția, se adopta blitzul singular

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.178 ori
<b>Noi imagini cu spatele lui iPhone 6 Își fac apariția, se adopta blitzul singular</b>Trebuie să recunoaștem că în ultimele 2 săptămâni s-au mai domolit leakurile legate de noul iPhone, dar acum că WWDC e încheiat ele pot porni din nou. Ceea ce vedem mai jos e panoul spate al acestui device, adică acea parte metalizată din spate...

Trebuie să recunoaștem că în ultimele 2 săptămâni s-au mai domolit leakurile legate de noul iPhone, dar acum că WWDC e încheiat ele pot porni din nou. Ceea ce vedem mai jos e panoul spate al acestui device, adică acea parte metalizată din spate a carcasei lui iPhone 6.

Fotografiile provin din China și au fost realizate la fabrica Foxconn din provincia Henan Zengzhou. Vă reamintesc că zvonurile afirmă că viitorul iPhone va avea un display de 4.7 inch, cu rezoluție de 1704 x 960 pixeli, cel puțin în una din versiunile sale. Handsetul va sosi cu suport NFC, 4G LTE și încărcare wireless, iar spre deosebire de iPhone 5, noul venit va oferi suport pentru LTE Categoria 6, cu viteze de download de peste 300 Mbps.

Noi imagini cu spatele lui iPhone 6 Își fac apariția, se adopta blitzul singular

Ca design, noul venit va avea câteva diferențe față de generația iPhone actuală, precum forma diferita a butoanelor de volum si blitz singular.  In plus, carcasa sa vă aduce mai mult cu cea a lui iPod Touch 5, decât cu a unui iPhone tipic. Vom vedea un handset foarte subțire și pe lângă acest model de 4.7 inch vom avea parte și de un phablet de 5.5 inch. Cum vi se pare acest nou design?

Partea spate a lui iPhone 6​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×