Samsung Galaxy S III va depăși 10 milioane de unități vândute până la finalul lui iulie! Succes total!

1.222 ori
<b>Samsung Galaxy S III va depăși 10 milioane de unități vândute până la finalul lui iulie! Succes total!</b>Samsung Galaxy S III nu este telefonul perfect, ba chiar e sub HTC One X și iPhone 4S la unele capitole, dar când vine vorba de marketing și vânzări el stă foarte bine. Terminalul ar putea atinge și chiar depăși 10 milioane de unități vândute...

Samsung Galaxy S III nu este telefonul perfect, ba chiar e sub HTC One X și iPhone 4S la unele capitole, dar când vine vorba de marketing și vânzări el stă foarte bine. Terminalul ar putea atinge și chiar depăși 10 milioane de unități vândute până la finalul lunii iulie. Nu pot spune că asta mă miră, în condițiile în care înainte ca telefonul să ajungă în magazine existau deja 9 milioane de unități precomandate.

E vorba aici despre un smartphone cu ecran HD de 4.8 inch, procesor quad core Exynos de nouă generație și cu un review foarte detaliat pe care l-am realizat chiar noi la Mobilissimo.ro http://www.mobilissimo.ro/recenzii-telefoane/review-samsung-galaxy-s-iii-smartphone-quad-core-cu-functii-atractive-asistent-virtual-inutil-design-alunecos-video. Predicția legată de cele 10 milioane de unități vândute vine de la J.K. Shin, șeful segmentului mobil de la Samsung. Dacă vreți să comparați evoluția lui S III cu cea a predecesorului său, aflați că lui Galaxy S II i-a trebuit o perioadă de 5 luni pentru a atinge 10 milioane de unități vândute.

De menționat și faptul că Galaxy S III are probleme cu întârzieri în SUA aparent... să fie vorba de controlul calității, piedici din partea Apple sau modificări de ultim moment pentru a evita procese din partea rivalilor? Un lucru e sigur: toată lumea vorbește despre Galaxy S III, fie că e vorba de o imagine cu un telefon explodat, de un S III care scoate scoruri mari în benchmark-uri sau de un test de rezistență.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×