Aplicația oficială Pinterest vine pe Android În această săptămână

1.090 ori
<b>Aplicația oficială Pinterest vine pe Android În această săptămână</b>După cum știți probabil, există încă un jucător interesant în rândul rețelelor de socializare și nu e Google+ sau rețeaua Microsoft, ci Pinterest. Ei bine acest serviciu urmează să primească propria aplicație pentru Android, care s-ar...

După cum știți probabil, există încă un jucător interesant în rândul rețelelor de socializare și nu e Google+ sau rețeaua Microsoft, ci Pinterest. Ei bine acest serviciu urmează să primească propria aplicație pentru Android, care s-ar putea lansa chiar în această săptămână la Google I/O 2012.

Evenimentul I/O 2012 debutează miercuri și ar putea include anunțarea oficială a tabletei Nexus, printre altele. Un participant la Google I/O a verificat lista de participanți la sesiunile Sandbox și a găsit Pinterest pe listă, o indicație clară cu privire la un anunț în privința aplicației. Descrierea scria în dreptul lui Pinterest "disponibil acum pentru Android", deci mai clar de atât nu se poate. Rețineți totuși că în acest moment softul nu există, dar sunt sigur că până la finalul săptămânii îl vom avea în Play Store.

Dacă acest nume de serviciu nu va spune nimic, aflați că Pinterest este un site social de partajare de fotografii, care permite utilizatorilor să creze și administreze colecții bazate pe teme de intees, evenimente, hobby-uri și altele. Utilizatorii pot face browsing printre "pinboard-uri" sau pot da "re-pin" unui subiect interesant pentru a-l partaja cu alții. Puteți împărtăși pin-uri și pe Twitter și Facebook. Există deja o aplicație Pinterest pentru iPhone, lansată luna trecută și va sosi și una specială pentru iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×