Samsung Galaxy S primește Android 4.0 ICS prin intermediul lui CyanogenMod 9

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.943 ori
<b>Samsung Galaxy S primește Android 4.0 ICS prin intermediul lui CyanogenMod 9</b>După ce am aflat că Samsung a oferit în Coreea un Value Pack de consolare pentru modelele Galaxy S care nu pot primi Android 4.0, acum avem și varianta completă a OS-ului sosită evident prin mijloace neoficiale pe Galaxy S. Este vorba despre...

După ce am aflat că Samsung a oferit în Coreea un Value Pack de consolare pentru modelele Galaxy S care nu pot primi Android 4.0, acum avem și varianta completă a OS-ului sosită evident prin mijloace neoficiale pe Galaxy S. Este vorba despre CyanogenMod 9, faimosul ROM personalizat al lui Steve Kondik și al echipei sale.

Rețineți că Steve Kondik aka Cyanogen lucrează acum la Samsung, deci are unele avantaje, avand contact îndeaproape cu softul Android 4.0 oficial pentru alte terminale Samsung. Astfel, am mai multă încredere în ROM-urile lui decât în alte softuri customizate de hackeri. Noul CyanogenMod 9 compatibil cu Galaxy S este în faza alpha și a fost urcat pe serverele site-ului asociat acestui ROM. Găsiți aici dacă vă tentează. ROM-ul este creat folosind codul sursă de la Google și sunt oferite îmbunătățiri de performanță și stabilitate pentru device-ul atât de apreciat în 2010.

Așteptați-vă la multe buguri și probleme, în special de cameră și conectivitate, cum se întâmplă mereu cu release-urile alpha. Deocamdată vă recomandăm să mai așteptați până ce softul va fi finisat sau măcar va fi oferit destul feedback încât să fie rezolvate problemele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×