Telefoanele HTC One deja se vând În Germania! One X la preț de 579 de euro!

3.318 ori
<b>Telefoanele HTC One deja se vând În Germania! One X la preț de 579 de euro!</b>După ce inițial am aflat că telefoanele HTC din seria One vor ajunge în Europa pe 5 aprilie, apoi data a devenit 2 aprilie, iar astăzi descoperim că în Germania se vând deja terminalele HTC One. Este vorba de retailerul german Media Markt, care...

După ce inițial am aflat că telefoanele HTC din seria One vor ajunge în Europa pe 5 aprilie, apoi data a devenit 2 aprilie, iar astăzi descoperim că în Germania se vând deja terminalele HTC One. Este vorba de retailerul german Media Markt, care oferă deja clienților modelele One X și One S.

HTC One X se vinde la prețul de 579 de euro, cu 20 de euro mai puțin decât aflăm din ultimele zvonuri, în vreme ce One S este disponibil la prețul de 519 euro, cu 20 de euro mai mult decât prețul sugerat de 499 euro. Deocamdată nu avem informații și despre One V, dar ce e clar e că retailerul german este printre primii din Europa care oferă aceste device-uri prezentate la MWC 2012. HTC One V este așteptat la un preț de 299 euro, dar nu știm dacă acesta se va păstra sau vor exista adaosuri/discounturi.

Bănuiesc că deja la această oră s-au epuizat unitățile inițiale la Media Markt, iar norocoșii care au cumpărat deja un One X sau One S sunt primii care se joacă acum cu HTC Sense 4.0 + Android 4.0 în propria locuința. Mă aștept la câteva unboxinguri și experiențe hands on în special cu HTC One X, starul seriei One, datorită unui CPU quad core, display 720p de 4.7 inch și camera de 8 megapixeli cu tehnologie de nouă generație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×