Samsung Galaxy S și tableta Galaxy Tab primesc actualizarea Android 2.3 În această lună

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.527 ori
<b>Samsung Galaxy S și tableta Galaxy Tab primesc actualizarea Android 2.3 În această lună</b>Samsung tocmai a confirmat oficial că va oferi actualizarea la Android 2.3 Gingerbread pentru tableta Galaxy Tab și handsetul Galaxy S începând cu jumătatea acestei luni. Astfel, noul software poate sosi oricând, dar am aflat că prioritate vor avea...

Samsung tocmai a confirmat oficial că va oferi actualizarea la Android 2.3 Gingerbread pentru tableta Galaxy Tab și handsetul Galaxy S începând cu jumătatea acestei luni. Astfel, noul software poate sosi oricând, dar am aflat că prioritate vor avea țările nordice și Marea Britanie.

Producătorul asiatic a anunțat și că alte modele din seria seria Galaxy vor mai primi actualizări la Gingerbread. Printre ele se numără Samsung Galaxy Ace, Gio, Fit și mini. De remarcat și faptul că în Italia este deja disponibil Android 2.3 pe tableta de 7 inchi Galaxy Tab. Astfel, ar fi bine să ne pregătim softurile Kies deoarece actualizarea poate sosi oricând.

Ce aduce în plus actualizarea de la Froyo la Gingerbread? Printre altele o performanță îmbunătățită a sistemului, grafică 3D de calitate, o experiență mobila mai bună și o interfață superioară. Se pare că Samsung ar fi avut unele probleme cu sosirea lui Gingerbread prin Kies în Aprilie, dar să sperăm că nu va fi cazul și acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×