"iPhone 5" Își face apariția În oferta unui retailer chinez, vine cu ecran extins, cameră modificată

2.131 ori
<b>"iPhone 5" Își face apariția În oferta unui retailer chinez, vine cu ecran extins, cameră modificată</b>După ce zilele trecute aflam din surse interne că următorul Apple iPhone ar putea purta numele de iPhone 4S, iată că noi detalii despre designul său și-au făcut apariția. De această dată ele vin de la un retailer de carcase pentru telefoane,...

După ce zilele trecute aflam din surse interne că următorul Apple iPhone ar putea purta numele de iPhone 4S, iată că noi detalii despre designul său și-au făcut apariția. De această dată ele vin de la un retailer de carcase pentru telefoane, care își vinde produsele pe site-ul www.alibaba.com.

Compania în cauză este Kulcase, iar imaginile din acest articol sunt un indiciu cu privire la felul în care va arăta iPhone 5G. Observați că ecranul a fost extins până la marginile terminalului, acoperindu-i partea frontală, fără a avea delimitări laterale. Ei bine mai aflăm și că poziția blițului a fost mutată, acesta aflându-se acum în colțul dreapta-sus, cel opus față de cameră.

Evident, am putea avea de-a face doar un zvon, dar dacă ne amintim bine tot un retailer de carcase a scăpat pe web și designul lui iPad 2 și asta după ce angajați ai producătorului Foxconn au trădat secretele companiei și ale Apple. Dacă deja au început astfel de zvonuri, speculații și scăpări ne așteptăm că până în toamnă când va fi lansat telefonul să avem deja o idee asupra lookului său.

iPhone 5 Își face apariția În oferta unui retailer chinez, vine cu ecran extins, cameră modificată

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×