Tableta HTC Flyer acum În magazine; primul terminal de acest gen cu interfață HTC Sense

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.774 ori
<b>Tableta HTC Flyer acum În magazine; primul terminal de acest gen cu interfață HTC Sense</b>Prima tabletă cu interfață HTC Sense, modelul HTC Flyer este disponibil de astăzi în magazine. Terminalul a fost anunțat în februarie în cadrul Mobile World Congress 2011 și aflăm că varianta cu suport 3G și WiFi, cu 32GB de memorie internă...

Prima tabletă cu interfață HTC Sense, modelul HTC Flyer este disponibil de astăzi în magazine. Terminalul a fost anunțat în februarie în cadrul Mobile World Congress 2011 și aflăm că varianta cu suport 3G și WiFi, cu 32GB de memorie internă va avea un preț de 649 de euro.

Va exista și o versiune de 499 de euro, cu memorie de 16 GB și conectivitate WiFi și trebuie menționat că ambele variante vor sosi cu HTC Flyer Magic Pen, un stylus compatibil cu tehnologia HTC Scribe. Tableta Flyer este disponibilă de azi în România, Marea Britanie, Italia, Spania, Grecia, Portugalia și alte câteva țări atât în magazinele locale, cât și pe HTC.com.

HTC Flyer

Tehnologia HTC Scribe permite utilizatorului să ia notițe, semneze contracte, să deseneze sau să facă însemnări pe fotografii sau pagini web, dacă dorește. în plus, puteți adăuga și înregistrări audio notițelor și le puteți integra cu calendarul. Există și posibilitaea de sincronizare cu Evernote, cea mai populară aplicație de luat notițe.

Prima tabletă HTC rulează Android 2.3 cu HTC Sense, vine cu un procesor single core de 1.5GHz, măsoară 13.2 mm în grosime și cântărește 415 grame cu baterie. Ecranul său este un TFT touch de 7 inchi cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, iar terminalul vine și cu o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și o cameră frontală de 1.3 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×