Samsung Galaxy S, telefonul Android cu cel mai rapid procesor grafic

4.506 ori
<b>Samsung Galaxy S, telefonul Android cu cel mai rapid procesor grafic</b>Anuntat saptamana trecuta, cu ocazia showului CTIA Wireless 2010, telefonul Android Samsung Galaxy S doboara deja recorduri. Desi am fi crezut ca handsetul cu cel mai rapid procesor grafic este Nexus One, iata ca noul Samsung domina la acest capitol....

Anuntat saptamana trecuta, cu ocazia showului CTIA Wireless 2010, telefonul AndroidSamsung Galaxy S doboara deja recorduri. Desi am fi crezut ca handsetul cu cel mai rapid procesor grafic este Nexus One, iata ca noul Samsung domina la acest capitol.

La prima vedere si Motorola Droid si HTC EVO 4G aveau sanse la acest titlu, dar Galaxy S il adjudeca fara probleme. Meritul revine chipului Hummingbird A8, aflat la bordul terminalului si permitandu-i acestui model sa proceseze 90 de milioane de triunghiuri pe secunda. Pentru o comparatie rapida, Nexus One poate procesa 22 de milioane de triunghiuri intr-o secunda, in vreme ce Moto Droid ajunge doar la 7 milioane.

Daca doriti si o comparatie cu un handset non-Android, aflati ca iPhone 3GS si al sau procesor grafic pot procesa 28 de milioane de triunghiuri pe secunda. Acest lucru inseamna ca smartphone-ul Galaxy S foloseste un chip ARM Cortex-A8 de 1 GHz intr-o varianta de 3 ori mai rapida decat cea de pe HTC EVO 4G si Nexus One.

O constatare si mai surprinzatoare este aceasta: noul terminal are 36% din puterea de procesare video a unei console PlayStation 3. Daca punem la socoteala si ecranul Super AMOLED aflat la bordul sau, smartphone-ul este deja din alta lume, dar ne intrebam daca bateria va fi afectata de aceste performante.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×