Samsung Galaxy S versus HTC Desire: duelul gigantilor Android 2.2 (Video)

9.247 ori
<b>Samsung Galaxy S versus HTC Desire: duelul gigantilor Android 2.2 (Video)</b>Daca Samsung Galaxy S a fost pe buzele tuturor timp de cateva luni in acest an, HTC Desire este readus in actualitate prin lansarea a 2 noi modele care ii urmeaza: Desire Z si Desire HD. Sa vedem insa ce poate primul Desire intr-o serie de teste care il...

Daca Samsung Galaxy S a fost pe buzele tuturor timp de cateva luni in acest an, HTC Desire este readus in actualitate prin lansarea a 2 noi modele care ii urmeaza: Desire Z si Desire HD. Sa vedem insa ce poate primul Desire intr-o serie de teste care il compara cu Galaxy S. De mentionat ca ambele smartphone-uri ruleaza Android 2.2 Froyo.

La capitolul design castiga Galaxy S, fiind mai usor (118 grame) decat Desire (135 grame) si mai subtire (9.9 mm versus 11.9 mm). Trecand la display, telefonul Samsung are inca o data puncte in plus, pentru Super AMOLED-ul de 4 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. In cazul lui Desire, rezolutia este aceeasi, dar ecranul este un AMOLED de 3.7 inchi.

Un alt avantaj este faptul ca display-ul lui Galaxy S raspunde mai bine la comenzi decat cel de pe Desire. Nu sunt prea multe de comentat la sectiunea hardware, deoarece terminalele impart un CPU cu aceeasi frecventa, dar Desire sta mai bine la capitolul RAM (576 MB versus cei 512 MB ai rivalului). Trebuie totusi amintit ca desi procesoarele de pe cele 2 telefoane au aceesi viteza, unul este un Samsung Hummingbird, iar celalalt un Qualcomm Snapdragon, cu un usor avantaj pentru primul la capitolul procesare grafica.

Daca intram in sectiunea capacitate de stocare, Galaxy este din start castigator cu 8/16 GB memorie plus slot microSD, in vreme ce HTC-ul ne ofera o memorie interna de doar 512 MB, plus microSD. Duelul camerelor foto este unul simplu: 2 smartphone-uri cu camera de 5 megapixeli, cu un minus pentru lipsa blitz-ului de pe Galaxy S.

Mai multe detalii aflati din clipurile atasate acestui articol, ramane doar sa alegeti telefonul care in opinia voastra domina... relatati mai jos! Puteti afla mai multe vizitand SmartPhoneEnvy.com, autorii prezentei recenzii!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×