Samsung Galaxy S11 tocmai a primit prima scăpare hands on, dar e super blurată; Toate camerele sunt la vedere

4.900 ori
<b>Samsung Galaxy S11 tocmai a primit prima scăpare hands on, dar e super blurată; Toate camerele sunt la vedere</b>După ce am petrecut finalul de lună noiembrie invadaţi de randări cu Galaxy S11, S11+ şi S11e, acum a venit şi momentul scăpărilor hands on. La urma urmei februarie 2020 nu e departe deloc şi atunci vine seria S11

După ce am petrecut finalul de lună noiembrie invadaţi de randări cu Galaxy S11, S11+ şi S11e, acum a venit şi momentul scăpărilor hands on. La urma urmei februarie 2020 nu e departe deloc şi atunci vine seria S11. Hai să vedem ce e nou!

În primul rând avem două fotografii hands on cu Galaxy S11, bine camuflat de o husă, pe durata testului de prototip. Nu ştim încă sigur ce versiune de S11 apare aici, dar unele surse afirmă că ar fi vorba despre S11e. Distingem clar 3 camere în spate şi bliţul LED, dar e loc pentru încă doi senzori. Judecând după faptul că telefonul are husă, care îi adăugă la grosime, protuberanța camerei ar trebui să fie chiar mare, având în vedere cât iese în relief chiar şi cu accesoriul aplicat.

Galaxy S11

Pare să fie şi un terminal destul de lat la prima vedere. Recent am aflat că Galaxy S11+ ar avea o baterie de 5000 mAh şi că acea cameră de 108megapixeli de la bord va fi una custom, deci nu va folosi acelaşi senzor Samsung de pe Xiaomi Mi Note 10. Alte zvonuri noi vorbesc despre o cameră telephoto ce ajunge şi la 48 de megapixeli, ca să nu mai vorbim de acele randări care au speriat pe toată lumea, cu 7 camere în spatele lui Galaxy S11+.

Ce e sigur e că avem un singur orificiu frontal, centrat pentru camera selfie şi că vom vedea procesoare Exynos 990 sau Snapdragon 865 la bord. Vom avea 5G ca standard pe S11+ şi variante 4G şi 5G pentru modelele S11 şi S11e. Recent a fost confirmată şi filmarea 8K pentru flagship şi infirmată recunoaşterea/deblocarea facială avansată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×