Samsung Galaxy S10 are cel mai bun ecran din lume, conform DisplayMate; Iată atuurile sale

1.474 ori
<b>Samsung Galaxy S10 are cel mai bun ecran din lume, conform DisplayMate; Iată atuurile sale</b>În ultimii ani, la fiecare lansare de telefon flagship Samsung se lasa cu distincţii din partea DisplayMate. Autoritatea evaluează ecranele telefoanelor în laborator, cu o sumedenie de teste şi analize şi decide care sunt atributele lor

În ultimii ani, la fiecare lansare de telefon flagship Samsung se lasa cu distincţii din partea DisplayMate. Autoritatea evaluează ecranele telefoanelor în laborator, cu o sumedenie de teste şi analize şi decide care sunt atributele lor. Se pare că Galaxy S10 ar avea cel mai bun ecran la ora actuală.

Deja ştiam că e ceva special la panourile Dynamic AMOLED cu suport HDR de pe aceste telefoane, încă de când le-am văzut pe viu prima oară. Publicaţia DisplayMate consideră display-ul de pe S10 cel mai bine calibrat la capitolul culoare, dar şi luminozitate. Şi asta în comparaţie cu orice alt model testat până acum, inclusiv iPhone XS Max sau Note 9 şi S9, şi ele distinse la vremea lor cu acelaşi titlu.

Ecranul lui S10 a atins o luminozitate maximă înregistrată de 1215 nits, deci e cu 17% mai luminos decât Galaxy S9, iar deviaţia de culoare e la un prag minim. DisplayMate a descoperit şi un nivel record de acurateţe a contrastului, luminozităţii de vârf, acurateţii culorii la nivel independent şi abstract, dar şi acurateţii culorii la playback de content.

Telefonul Samsung obţine calificativul A+ de la DisplayMate şi se remarcă prin luminozitatea extrem de ridicată, dynamic range-ul atins datorită tehnologiei HDR10+, dar şi unghiurile largi de vizualizare. Spectrul de albastru e mai bun şi avem o mai bună eficiență la nivel de consum energetic. Toate detaliile le găsiţi la DisplayMate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×