Samsung Galaxy S10, Galaxy S10E și Galaxy S10+ sunt certificate de FCC; Aduc suport Wi-Fi 6 și funcție "reverse charging"

1.269 ori
<b>Samsung Galaxy S10, Galaxy S10E și Galaxy S10+ sunt certificate de FCC; Aduc suport Wi-Fi 6 și funcție "reverse charging"</b>Numărătoarea inversă până la evenimentul Samsung Unpacked 2019 în cadrul căruia vor debuta smartphone-urile Galaxy S10, S10 E și S10+ a început oficial, iar în așteptarea materialelor video hands-on aflăm că acest trio

Numărătoarea inversă până la evenimentul Samsung Unpacked 2019 în cadrul căruia vor debuta smartphone-urile Galaxy S10, Galaxy S10 E și Galaxy S10+ a început oficial, iar în așteptarea materialelor video hands-on aflăm că acest trio de handset-uri tocmai ce a bifat certificarea FCC. Pe această cale se confirmă o funcționalitate anterior vehiculată, dar și o dotare foarte importantă ce va sosi pe aceste modele.

Galaxy S10 FCC

(Galaxy S10)

Ei bine, listările FCC dezvăluie că toate cele 3 telefoane din serie vor oferi suport pentru funcția "reverse wireless charging", cea care permite încărcarea wireless a altor dispozitive fix cum se întâmplă și în cazul lui Huawei Mate 20 Pro. De asemenea, mai aflăm că aceste smartphone-uri oferăNFC, Bluetooth, Samsung Pay, VoLTE, VoWifi și GPS.

Galaxy S10+ FCC

(Galaxy S10+)

O noutate este reprezentată de către prezența lui WiFi 6 802.11ax la bord, cel mai proaspăt protocol Wi-Fi care suportă viteze mai rapide și o acoperire mai mare - cu mențiunea că vom avea nevoie de un router cu suport 802.11ax pentru a ne bucura de asemenea caracteristici. 

Galaxy S10E FCC

(Galaxy S10 E)

Vă amintim că toate aceste device-uri și-au făcut apariția în fotografii oficiale de produs săptămâna trecută, dezvăluind design-ul pe care l-am tot văzut de-a lungul campaniei de leak-uri. Astfel pe Galaxy S10 E îl așteptăm cu o cameră duală în spate și scanner de amprente lateral, în vreme ce S10 și S10+ vor trece la camere triple în spate și scanner de amprente ultrasonic integrat în ecran.

Anunțul va avea loc pe data de 20 februarie în San Francisco și se așteaptă ca startul precomenzilor să fie dat imedia și ca livrările să înceapă din 8 martie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×