Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ comparate într-un clip hands-on înainte de lansarea oficială

3.198 ori
<b>Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ comparate într-un clip hands-on înainte de lansarea oficială</b>Suntem pe ultima sută de metri înaintea lansării lui Galaxy S10 și desigur că leak-urile continuă, poate chiar la un ritm mai accelerat de până acum. Descoperim astfel o prezentare video hands-on în care varianta standard

Suntem pe ultima sută de metri înaintea lansării lui Galaxy S10 și desigur că leak-urile continuă, poate chiar la un ritm mai accelerat decât până acum. Descoperim astfel o prezentare video hands-on în care varianta standard de S10 este comparată cu Galaxy S10+, două phablet-uri cu design edge-to-edge, camere selfie cu decupaj dedicat în display-uri și scanner de amprente integrat în ecran.

Galaxy S10

Cu această ocazie ni se reconfirmă tot ce știam despre telefoane, de la construcția unibody cu spate din sticlă și ramă metalică la camera triplă din spate amplasată orizontal în spate. Acest setup include un senzor principal de 12 mpx (f/1.5, Dual Pixel, OIS, diafragmă variabilă), un senzor secundar de 12 mpx (f/2.4, OIS, zoom) și un senzor triplu ultra-wide de 16 mpx (f/2.2.).

Galaxy S10

În zona frontală avem pe Galaxy S10 un senzor de 10 mpx cu deschidere f/1.9, iar pe S10+ o cameră selfie duală de 10 mpx (f/1.9) + 8 mpx (f/2.2, Dual Pixel, 4K, Live focus, Bokeh). Telefoanele vor mai avea și panouri Super AMOLED de 6.1 inch, respectiv 6.4 inch pe S10+, display-uri cu suport HDR10 și aparent luminozitate de 800 nits, detaliu neconfirmat totuși oficial.

Va fi prezentă și tehnologia Dolby Atmos la pachet, dar și suport pentru tehnologia de încărcare wireless pentru alte dispozitive precum telefoane, sau căști Bluetooth după cum se poate vedea și în clip. Tot astăzi am mai aflat și că varianta ultra high-end de Galaxy S10+ cu spate din ceramică, 1 TB de stocare și 12 GB RAM va costa 1300 euro în China. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×