Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ vin cu o folie de protecție aplicată peste ecran din fabrică

1.714 ori
<b>Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ vin cu o folie de protecție aplicată peste ecran din fabrică</b>Dacă ați plasat deja o precomandă pentru Samsung Galaxy S10 sau Galaxy S10+ atunci trebuie să știți și faptul că aceste telefoane vor sosi cu folii de protecție aplicate peste ecran direct din fabrică. Sud-coreenii afirmă că

Dacă ați plasat deja o precomandă pentru Samsung Galaxy S10 sau Galaxy S10+ atunci trebuie să știți și faptul că aceste telefoane vor sosi cu folii de protecție aplicate peste ecran direct din fabrică. Sud-coreenii afirmă că decizia de a oferi această modalitate de protecție preinstalată pe device-uri a fost luată pentru a îmbunătăți experiența consumatorilor și proteja ecranul.

Totodată se menționează în comunicatul de presă că această folie de protecție îmbunătățește și funcționalitatea scanner-ului de amprente ultrasonic. Interesantă mi se pare și mențiunea cu privire la faptul că firma sud-coreeană nu garantează faptul că alte folii de protecție realitate din sticlă tradițională sau materiale poliuretanice.

Această folie de protecție oferită de către Samsung este din material plastic, iar în cazul în care vă întrebați dacă foliile de protecție din sticlă vor permite utilizarea scanner-ului de amprente, ei bine aflați că unele vor funcționa dar trebuie să aveți mare atenție. Un exemplu este Whitestone DomeGlass 4 Full care are menționat acest detaliu chiar pe cutia în care sosește după cum vedeți mai sus în clipul lui Tech with Brett.

De asemenea, vor exista pe piață și folii din sticlă cu decupaj circular în zona scanner-ului de amprente. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×