Samsung Galaxy S10 are o cameră triplă şi spate transparent în acest concept

3.950 ori
<b>Samsung Galaxy S10 are o cameră triplă şi spate transparent în acest concept</b>Din când în când mai vedem și concepte pentru smartphone-uri Samsung, un exemplu fiind astăzi când descoperim viziunea unui artist care și-l imaginează pe nimeni altul decât Galaxy S10. În cazul de față sunt adoptate elemente pe care le-am văzut

Samsung Galaxy S10 a avut câteva scăpări teoretice până acum şi în mare ştim la ce să ne aşteptăm, dar nu avem vreo imagine clara întipărită în minte. Ne ajută designerii de concepte, cu randari deja. E vorba despre Phone Designer, care a colaborat cu Mobile-Helden şi a creat o serie de randări ale lui Galaxy S10. 

Concept Galaxy S10

Sunt câteva elemente de care nu am auzit nimic din scăpări şi se vede că sunt "licenţa poetică". Spre exemplu spatele transparent este inspirat de HTC U12+ şi Xiaomi Mi 8 Explorer, lăsând să se vadă din componente. Apoi camera triplă a apărut în câteva zvonuri incerte şi cumva iPhone-ul din 2019 e mai des asociat cu acest modul triplu decât S10.

Concept Galaxy S10

A dispărut scanner-ul de amprente sau cel puţin nu e la vedere, deci probabil e integrat în display judecând după randări. Zona frontală seamănă foarte mult cu cea a lui Galaxy S9, să recunoaştem, iar muchiile sunt curbate şi parcă un piculeţ mai înguste, dar nu destul încât să nu confundăm telefoanele. Apropo, în viziunea designerului acesta este de fapt S10+, iar S10 standard are doar 2 camere în spate.

Concept Galaxy S10

Nu ştiu dacă e destulă schimbare pentru a impresiona publicul înfometat de inovaţie după 10 ani de "Galaxie", sincer să fiu... Privit de jos în sus telefonul chiar arată identic cu S8 şi S9. In afara de un ecran complet edge to edge Samsung nu prea are cu ce plusa la fațadă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×