Samsung Galaxy S10 este disecat şi de JerryRigEverything; Iată cum stăm cu cititorul ultrasonic de amprente şi noul heat pipe (Video)

843 ori
<b>Samsung Galaxy S10 este disecat şi de JerryRigEverything; Iată cum stăm cu cititorul ultrasonic de amprente şi noul heat pipe (Video)</b>Samsung Galaxy S10 a trecut prin testele de rezistenţă ale lui JerryRigEverything cu câteva zile în urmă, ocazie cu care am aflat că dacă vei crăpa ecranul, cititorul ultrasonic de amprente nu mai funcţionează. Acum urmează şi mult

Samsung Galaxy S10 a trecut prin testele de rezistenţă ale lui JerryRigEverything cu câteva zile în urmă, ocazie cu care am aflat că dacă vei crăpa ecranul, cititorul ultrasonic de amprente nu mai funcţionează. Acum urmează şi mult aşteptata disecţie.

Galaxy S10 Disectie

E drept că mai văzusem una de provenienţă germană, dar parcă ne descurcăm mai bine cu engleza. Desfacerea spatelui se face în mod clasic, cu un uscător de păr, pene de chitară, cutter şi ventuze. Totul durează doar 5 minute. Panoul din sticlă din spate nu e ataşat cu vreun cablu, avantaj al faptului că nu mai avem cititor de amprente în spate.

Galaxy S10 Disectie

Prima la vedere este bobina de încărcare wireless, nu foarte diferită de ce am vazut până acum, chit că are şi rolul de a alimenta alte dispozitive. 14 şuruburi fixează acest panou de încărcare în spate, iar odată înlăturat acesta vedem în sfârşit bateria (care nu are excesiv de mult lipici). Mi se pare că aranjamentul de componente este destul de modular, deci reparaţiile ar trebui să fie uşoare.

Galaxy S10 Disectie

Alte câteva şuruburi scoase ne permit să înlăturăm şi placa de bază. Aici apare şi problema şi anume faptul că portul USB de jos şi microfonul sunt fixate pe placa de bază, deci înlocuirea unei componente ieftine poate ajunge să te coste foarte mult. Apare şi un heat pipe foarte generos, deci răcirea se va face excelent la jocurile mai solicitante şi alte activităţi de gen.

Cantitatea de cupru este impresionant de mare pentru acest heat pipe (mai mult decât la S9) şi include şi lichid la interior. Spre final vedem şi cititorul de amprente, care e lipit foarte bine imediat sub panoul Dynamic AMOLED. Foloseşte unde sonice pentru a identifica utilizatorul.

Lipiciul acestui scanner este permanent, deci înlocuirea sa e improbabilă. Trebuie un ecran complet nou. E bizară şi asimetria, cititorul fiind mai spre stânga şi nu centrat. Vă invit să vedeţi întregul video pentru a afla detalii despre interiorul lui S10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×