Samsung Galaxy S10+ fotografiat încă o dată; Prezența scannerului de amprente în ecran reconfirmată

1.586 ori
<b>Samsung Galaxy S10+ fotografiat încă o dată; Prezența scannerului de amprente în ecran reconfirmată</b>Astăzi îl vedem pe Samsung Galaxy S10+ într-o serie de noi fotografii reale, telefon care are pe această cale reconfirmat scannerul de amprente ce este integrat în display. Scăparea vine la scurt timp de la aflarea veștii

Astăzi îl vedem pe Samsung Galaxy S10+ într-o serie de noi fotografii reale, telefon care are pe această cale reconfirmat scannerul de amprente ce este integrat în display. Scăparea vine la scurt timp de la aflarea veștii că cititorul va fi mai rapid decât cele convenționale existente la ora actuală și că telefonul va avea o cameră selfie principală de 10 mpx cu OIS și filmare 4K + senzor secundar pentru bokeh.

Galaxy S10+

În cazul de față privim asupra unor fotografii reale care ne prezintă device-ul față-spate și două dintre variantele de culoare în care va sosi la vânzare. Se afișează cu o cameră triplă în spate și vedem că sud-coreenii nu renunță nici aici la senzorul pentru măsurarea ritmului cardiac.

Galaxy S10+

Observăm și camera frontală duală ce are asociat un decupaj forat direct în ecran în partea din dreapta sus, ceea ce înseamnă că notificările pentru baterie, oră și altele vor fi mutate mai spre centru. De asemenea în toate fotografiile pe care le-am văzut până în acest moment se remarcă acel efect de întunecare în zona superioară, ceva ce și Huawei a adus pe primul său device cu decupaj pentru camera selfie.

Galaxy S10+

De asemenea, un detaliu ce nu poate fi trecut cu vederea este că telefoanele adună în continuare amprentele foarte rapid, mai ales varianta pe negru după cum se remarcă în imaginea de mai sus. Galaxy S10+ este așteptat și cu baterie de 4100 mAh la pachet, cu 6 GB RAM în configurația de bază și cu suport pentru încărcarea wireless a altor terminale.

Lansarea vine pe 20 februarie și startul precomenzilor se va da la o zi distanță!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×