Samsung Galaxy S10E își arată scanner-ul de amprente pentru prima dată; Vedem și fotografii reale

1.837 ori
<b>Samsung Galaxy S10E își arată scanner-ul de amprente pentru prima dată; Vedem și fotografii reale</b>Cu fix 2 săptămâni rămase până la marele eveniment Samsung Unpacked de pe 20 februarie avem ocazia să îl vedem pe Galaxy S10E într-o serie de noi randări, materiale care de această dată ne oferă și o privire asupra părții laterale

Cu fix 2 săptămâni rămase până la marele eveniment Samsung Unpacked de pe 20 februarie avem ocazia să îl vedem pe Galaxy S10E într-o serie de noi randări, materiale care de această dată ne oferă și o privire asupra părții laterale acolo unde se află scanner-ul de amprente. Imaginile vin din partea site-ului winfuture.de și pe lângă acestea sosesc și fotografii reale ale celui mai ieftin model Galaxy S10 din trio.

După cum se poate observa, acesta va fi plasat foarte sub pe rama metalică în partea dreaptă și va avea și rol de buton power, pe lângă cel de cititor de amprente. Ținând cont totuși de dimensiunile sale compacte la diagonala de 5.8 inch, nu ar trebui să fie foarte greu să ajungem cu ușurință la acest scanner de amprente.

Cât despre fotografiile reale, acestea pun mai degrabă accentul pe zona frontală acolo unde vedem camera frontală decupată în ecran, foraj care la prima vedere pare a fi mai generos decât ce ne prezentau randările. Ecranul este complet plat și nu curbat lateral precum la variantele S10 și S10+, iar muchiile panoului frontal par a fi și ele mai groase dacă e să le comparăm.

Vă reamintim că S10E va sosi cu ecran de 5.8 inch, 6 GB RAM + 128 GB stocare, cameră duală în spate și cu o baterie de 3100 mAh la pachet. Prețul ce va fi practicat pe plan european este de 749 euro și așteptăm telefonul pe negru, verde, alb, galben și albastru. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×