Samsung Galaxy Phoenix (A6s) apare în fotografii reale; Rival pentru iPhone XR disponibil în multe variante de culoare

6.251 ori
<b>Samsung Galaxy Phoenix (A6s) apare în fotografii reale; Rival pentru iPhone XR disponibil în multe variante de culoare </b>Acum că Samsung și-a lansat primul smartphone de pe piață cu 4 camere foto în spate, acela fiind Galaxy A9 (2018) - ne îndreptăm atenția către un alt model interesant pregătit de către sud-coreeni și anume Galaxy A6s a.k.a Galaxy Phoenix

Deși părea că Samsung a cam terminat cu lansările de noi terminale mid-range pentru această toamnă, situația nu e nici pe departe astfel pentru că firma sud-coreeană ne mai pregătește noutăți. Astfel la scurt timp de la dezvăluirea primului smartphone cu cameră triplă în spate din portofoliu (Galaxy A7 2018) și a primului smartphone din lume cu o cameră cvadruplă în spate (Galaxy A9 2018), acum vom asista la debutul lui Galaxy Phoenix.

Galaxy Phoenix

Acesta va fi numele folosit în China pentru un nou telefon care la prima vedere pare a fi un soi de rival pentru iPhone XR, asta prin prisma dotărilor și a numeroaselor variante în care sosește. Apropo, smartphone-ul va fi cunoscut la nivel internațional drept Galaxy A6s ulterior. 

Galaxy Phoenix

Pe seama unor fotografii ajunse astăzi pe platforma Weibo avem ocazia să admirăm noul dispozitiv pregătit de Samsung, telefon care din punct de vedere al design-ului va prelua din look-ul modelelor A8 Star și A9 Star. Va avea cameră duală în spate plasată vertical în colțul din stânga, bliț LED chiar sub și un scanner de amprente poziționat destul de sus central în spate.

Galaxy Phoenix

Ca dotări aflăm că acesta va opta pentru un ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și tehnologie IPS LCD, pentru o cameră frontală de 5 megapixeli și pentru o cameră duală cu senzori de 12 megapixeli, ambii cu PDAF și cu abilitatea de captură video 4K la 30 cadre pe secundă. Telefonul va avea și Bluetooth 5.0, USB-C, slot dual-SM și jack audio.

Galaxy A6s va oferi și 6 GB RAM și în funcție de varianta aleasă, 64 sau 128 GB de stocare flash. Există și slot microSD aici și avem parte de o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă. Nu ar fi exclus ca procesorul să fie un Snapdragon 660 și vedeți că avem multe variante de culoare: mov, albastru, gri, dar și roșu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×