Motorola Moto G7 mai bifează o scăpare; De această dată în fotografii hands on

1.971 ori
<b>Motorola Moto G7 mai bifează o scăpare; De această dată în fotografii hands on</b>În ultimele 48 de ore am avut multe scăpări despre seria de telefoane Motorola Moto G7, culminând cu faptul că vor debuta pe 7 februarie în Brazilia. Au mai apărut şi benchmark-uri, specificații şi randări, dar azi vedem şi câteva

În ultimele 48 de ore am avut multe scăpări despre seria de telefoane Motorola Moto G7, culminând cu faptul că vor debuta pe 7 februarie în Brazilia. Au mai apărut şi benchmark-uri, specificații şi randări, dar azi vedem şi câteva fotografii hands on ale terminalelor.

Moto G7

Se confirmă ce ştiam deja şi anume designul camerei duale din spate, arătând ca un soi de "vizor" pe un modul circular, dar şi bretonul tip "picătură". Muchiile nu sunt prea subţiri, ba chiar muchiile de jos şi sus sunt cam groase pentru cerinţele moderne. Specificaţiile se schimbă iarăşi, după o perioadă în care eram siguri că vom primi un Moto G7 şi Moto G7 Plus cu un CPU Snapdragon 660.

Moto G7

Se pare că Moto G7 Plus va avea un Snapdragon 636, în vreme ce Moto G7 are un Snapdragon 632. Ambele modele au 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi slot microSD. Ce mi se pare bizar e că Moto G7 şi G7 Plus au aceeaşi capacitate a bateriei de 3000 mAh şi acelaşi ecran de 6.24 inch Full HD+. Ar fi logic că modelul cu Plus să fie mai mare. Ce e drept el plusează la cameră, unde vine cu senzor de 12 MP şi 5 MP în spate, plus cameră selfie de 12 MP.

Moto G7

Moto G7 cel standard are cameră de 12 MP + 5 MP în spate şi 8 MP în faţă. Moto G7 Power vine cu procesor Snapdragon 632, 3 GB RAM, 32 GB stocare, ecran de 6.2 inch HD+ şi o cameră principală de 12 MP, plus frontală de 8 MP şi baterie de 5000 mAh.

Varianta entry level din seria nouă este MotoG7 Play, cu doar 2 GB RAM şi ecran de 5.7 inch HD+, 32 GB stocare şi camera singulară de 13 MP, dar şi baterie de 3000 mAh. Primele variante de culoare confirmate sunt roşu şi negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×