Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ apar în randări pe culoarea "Cardinal Red"; Noile variante ar putea debuta curând

797 ori
<b>Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ apar în randări pe culoarea "Cardinal Red"; Noile variante ar putea debuta curând</b>O modalitate prin care producătorii din zona smartphone reușesc să mai ofere un boost vânzărilor de terminale este și lansarea de noi variante de culoare, idee la care aplică și Samsung în această perioadă

O modalitate prin care producătorii din zona smartphone reușesc să mai ofere un boost vânzărilor de terminale este și lansarea de noi variante de culoare, idee la care aplică și Samsung în această perioadă. Descoperim prin intermediul lui Roland Quandt (winfuture.de) faptul că sud-coreenii pregătesc lansarea pe piață a unei noi variante de culoare pentru flagship-urile Galaxy S10 și S10+, un "Cardinal Red" rival pentru "Product Red" de pe iPhone XR.

Galaxy S10+

Avem randări pentru această nouă nuanță care arată tare bine și remarcăm faptul că și rama metalică adoptă vopseaua roșie aprinsă la fel ca cea aplicată pe sticla din spatele device-urilor. Culoarea aleasă aici are și un oarecare gradient astfel că în funcție de modul în care lumina pică pe device, vom avea diferite nuanțe de roșu mai închise sau aprinse.

Galaxy S10

Cum este de așteptat, schimbarea de față va fi doar la nivel vizual pentru că dotările hardware rămân cele pe care le cunoaștem deja, de la panourile Dynamic AMOLED, la procesorul Exynos 9820 și până la camera foto triplă din spate. Posibil ca noua variantă de culoare să vină la un preț mai mare decât cel purtat actual de către flagship-urile în versiunile de culoare de bază.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×