Samsung Galaxy S10 va avea procesor Snapdragon 855 de 7 nm; Au început testele deja!

2.025 ori
<b>Samsung Galaxy S10 va avea procesor Snapdragon 855 de 7 nm; Au început testele deja!</b>În vreme ce Galaxy S9 este pe cale să debuteze oficial, iată că zvonacii deja se gândesc la viitor și aduc primele vești despre Galaxy S10. Se vehiculează faptul că acest viitor telefon va adopta procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 855

Samsung Galaxy S9 nici măcar nu a fost lansat încă şi deja vorbim despre Samsung Galaxy S10, sau mai bine zis zvonacii o fac. Prolificul Roland Quandt a aflat că se testează deja procesorul Snapdragon 855, bazat pe tehnologie de 7 nm şi urmând a debuta pe Galaxy S10 la anul.

Samsung

Qualcomm a prezentat în această săptămână primul său chipset realizat pe baza procesului de producţie de 7 nm, dar acela era un chip pentru modem wireless, X24. Permitea atingerea unei viteze de până la 2 Gbps. Revenind totuşi la Snapdragon 855, acesta ar trebui să fie succesorul lui Snapdragon 845, care va fi inaugurat pe Galaxy S9 la final de lună.

Samsung afirmase în prealabil că va produce în masă cipuri bazate pe 7 nm la început de 2019, dar cred că va începe chiar de la finalul acestui an, dacă Galaxy S10 are ca ţinta un debut la MWC 2019. Mulţi se aşteptau ca încă din 2018 să vedem CPU-uri cu arhitectură nouă, dar în acest an se foloseşte cea de 10 nm de generaţie a doua, mai eficientă la consum şi mai puternică la procesare.

7 nm înseamnă încă o reducere de consum, performanta crescută şi un design mai compact de cip. TSMC are un avans pe partea de producţie de chipset-uri de 7 nm, pentru că ştiu că au început de ceva vreme să le producă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×